Informasjon fra rektor uke 14

Skrivebok og penn

Nå har vi gjennomført to uker med fjernundervisning og er på vei inn i den siste uka før påske. Vi fortsetter å få mange positive tilbakemeldinger fra elevene og dere foresatte, og vi jobber hele tiden for å bedre kvaliteten. Tusen takk for den flotte innsatsen dere gjør hver dag!

Vi vet at det kan være krevende med hjemmekontor og hjemmeskole samtidig. Mange av oss på skolen har samme situasjon som dere hjemme. Dersom dere trenger noen tilpasninger, endring av frister kan dere ta kontakt med lærerne om dette. Vi skal prøve å være fleksible, men det er skoleplikt. Den kan vi ikke fravike.

Teams

Mange trinn har begynt å bruke Teams. Teams er et verktøy som mange lærere og skoler tar i bruk i disse dager. Teams kan brukes på mange måter. Det kan være for å stille lærerne spørsmål om oppgaver, bruke chat, videosamtaler mellom lærere - elever eller elever - elever og at lærerne legger ut oppgaver. Vi prøver nå å få 2. trinn - 7. trinn inn på Teams.

Her har dere en bruksanvisning hvordan man kan komme seg inn på plattformen:

Gå inn på hjemmesiden til skolen, og klikk på "logg inn" på høyre side. Elevene kan deretter logge seg inn med sin skolebruker.

I verktøymenyen klikker dere på "Office 365".

Når dere har kommet inn i Office-brukeren klikker dere på Teams-ikonet. Teams - ikon

Når dere har kommet inn i Teams, kan plattformen benyttes. Ved innloggingen finner dere alle grupper og chatter som elevene er en del av.

Dere kan også laste ned Teams-appen fra Apple Store eller Google Play på telefon eller nettbrett. Når man har lastet inn appen trenger eleven kun å logge seg inn med skolebrukeren sin før de er i gang.

Påmelding til sommerskolen

Sommerskolen åpner for en ny påmeldingsperiode fra mandag 30. mars til onsdag 1. april. Se hjemmesiden for mer informasjon.

Hjemme-Aks

Baselederne Ilma og Martin har laget et nytt påskeaktivitetshefte. Det ligger på hjemmesiden under Aktivitetsskolen - Basen - Ukeplan.

Skolens hjemmeside

Hver mandag legges det ut informasjon fra rektor, men følg med hver dag!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det skulle være spørsmål på

toppasen@ude.oslo.kommune.no

Da vil jeg gjerne få ønske dere en fin uke og innspurt mot påskeferien.

Toppåsen skole 30.3.2020

Anne Roland, rektor

Ukebrev fra rektor uke 14 (pdf, 140 kB)

Oppdatert informasjon 25. mars (pdf, 14 kB)